Happiness is meant to be created

Over Unstuck Vision


Meet the Woman behind Unstuck Vision

Ruim 18 jaar ervaring als coach, training tot NLP Master, Reiki- en Holistisch therapeut

Ik heb het altijd gevoeld, maar niet altijd geweten. Mijn taak hier in dit leven, dat waar ik voor geboren ben, voor bedoeld ben, is het ervaren van liefde en geluk.  Niet alleen ik, maar ieder mens, ook jij. 

Mijn coachingspraktijk – Unstuck Vision, is een plek van veiligheid waar je mag (leren) zijn wie je in essentie bent. Een plek waar het masker mag wegvallen, waar het oké is om het even niet te weten, waar je uitgenodigd wordt om weer inzicht en richting te vinden. Het is een plek waar je weer mag zien dat het leven een kado is, waarvan je zelf mag bepalen wat de inhoud is. Een feestje waar je niet “de”, maar “jouw eigen” slingers mag  ophangen. Een plek waar je ondersteuning vindt op weg naar jouw eigen geluk.

Je bent welkom, ik ontmoet je graag.

Liefs,

Jennifer Nelson

coachingspraktijk unstuck vision

Become Unstuck & Find your True Happiness

lotus-spa-template-about-gallery-slider-img-2.jpg

Ik heb het altijd gevoeld dat er in ons een kracht aanwezig is die het leven kan zien zoals het bedoeld is. Dat alle problemen en obstakels die we als rem beschouwen, komen met hun oplossingen. 

Onze gedachten, onze mind, kan ons het leven doen omarmen of verachten, liefde doen toelaten of vrezen, ons moedig maken of angstig. Ik heb veel zuiver gevoeld, maar me nog vaker laten leiden door gedachten. 

Gedachten die vaak mijn geluk deed wegstromen. Gedachten toen ik de liefde ontmoette en zo snel weer moest loslaten, gedachten bij het verlies van een ouder, bij verlangen naar een kind, bij verast worden door een kind. 

Gedachten bij ongekende energie en bij burnouts, gedachten bij levenskracht en ongekende vermoeidheid. Gedachten bij moed en ook bij angst, bij dromen aandurven en bij niet durven dromen… Door alles heen is mijn verlangen altijd het ervaren van ultieme liefde en geluk geweest. 

Het heeft me meer dan 30 jaar aan ervaringen en trainingen gekost om te weten dat ik liefde en geluk zelf kan creëren; ruim 18 jaar ervaring als coach, training tot NLP master, Reiki en Holistisch therapeut hebben mij geleerd dat ik om gelukkig te zijn slechts anders hoef te kijken. Met een unstuck vision creëer ik mijn geluk. Dit is ook voor jou mogelijk.

'' Manifesteer een toekomst waar jij gelukkig van wordt. ''

Happiness is not something ready made. It comes from your own actions.
- Dalai Lama
unstuck your vision

Happiness is meant to be created

Je bent van harte welkom in onze praktijk. Unstuck Vision staat voor je klaar!

Locatie

Lijnbaan 129 - 137
3012 EN Rotterdam

Contact

Tel: +31 6 43 98 65 79
Email: info@unstuck-vision.nl
KVK: 74590855

Heb je een vraag of wil je meer weten over Unstuck Vision?

CATvirtueelschild
GATVirtueelschild