unstuck vision diensten

Relatiecoaching

Ook geschikt voor singles. 

Relatiecoaching single

Relatie coaching (Relatietherapie)

Jullie lopen vast in de relatie. Er zijn ruzies, jullie voelen je niet begrepen door de ander en misschien wel eenzaam. Uit elkaar gaan is niet wat jullie willen, maar hoe wel verder?

Relatiecoaching kan jullie helpen om opnieuw de verbinding met elkaar te voelen en de liefde weer te ervaren.

Het traject

Tijdens het gratis intakegesprek maken we jullie hulpvraag helder. Het is belangrijk dat jullie je veilig voelen bij mij en mijn manier van begeleiden.

Wanneer jullie besluiten om het coachingstraject in te gaan, brengen we allereerst in kaart wat jullie verwachtingen en teleurstellingen zijn in relatie tot elkaar. Hierdoor krijgen jullie inzicht in waar bepaalde patronen en gedrag bij de ander vandaan komen. Hierdoor leren jullie elkaar te begrijpen. Vanuit dit vertrekpunt gaan jullie werken aan een nieuwe manier van communicatie en het in verbinding blijven met elkaar.

Het resultaat

Na een aantal sessies hebben jullie een beeld van wat er goed gaat in de relatie en wat anders mag, maar vooral hoe het anders kan. Met deze tools en jullie commitment, ontstaat er weer ruimte om elkaar liefdevol en begripvol te benaderen en te ontvangen.

Relatie coaching (voor singles)

Je loopt vast in je relatie, maar je partner is nog niet zover om de hulp erbij te zoeken; Je hebt (nog) geen relatie en wilt dat juist wel, maar waar is dan die ideale partner?
Hoe wordt je (weer) gelukkig als je alleen moet vechten voor de relatie of de partner van je dromen maar niet tegenkomt?

Het coaching traject

Vaak wordt er gedacht dat relatiecoaching alleen voor koppels is, maar niets is minder waar. Relatiecoaching kan ook zonder partner! Jij bent immers degene die verlangt naar verandering in jouw leven. Je bent moe van het zoeken en proberen. Vaak zit het niet in het zoeken, maar in het toelaten. Welke blokkades zijn er waardoor je jezelf belemmert om liefde en verbinding te ervaren en hoe neem je ze weg?

Relatiecoaching Single kan jou helpen inzicht te krijgen in hoe je omgaat met het thema liefde in jouw leven. Je gaat ontdekken wat je écht wilt in een relatie en wat je tegenhoudt om jouw ideale partner te ontmoeten of toe te laten. Met dit inzicht en jouw commitment kun je verandering brengen in jouw leven en (weer) geluk en liefde ervaren.

De liefde is er altijd, ook voor jou.

Coaching 1

Tarieven

01.

Relatie coaching (relatietherapie)

Duur traject: Afhankelijk van jullie hulpvraag. De ervaring leert dat 4 tot 7 sessies voldoende zijn om een nieuwe balans te vinden in de relatie.

Prijs: €75 per sessie (duur 75 minuten)

02.

Relatie coaching voor singles

Duur: Afhankelijk van jouw hulpvraag.

Prijs: €65 per sessie (duur 60 minuten)

The mind is the servant of the heart

Coachingspraktijk Unstuck Vision

Het vinden, creëren en realiseren van je eigen ware geluk is waar wij voor staan.

unstuck your vision

Happiness is meant to be created

Je bent van harte welkom in onze praktijk. Unstuck Vision staat voor je klaar!

Locatie

Lijnbaan 129 - 137
3012 EN Rotterdam

Contact

Tel: +31 6 43 98 65 79
Email: info@unstuck-vision.nl
KVK: 74590855

Heb je een vraag of wil je meer weten over Unstuck Vision?

CATvirtueelschild
GATVirtueelschild